Spa Hot Stone

Luksushemmottelua kuormittuneelle.

Kehoa ja mieltä elvyttävä Spa Hot Stone on kuormittuneen hengähdyshetki. Jo rentouttavan musiikin täyttämään tilaan astuminen saa hartiat laskeutumaan, mutta mitä pitemmälle hoito etenee, sitä paremmaksi vointi muuttuu. Koe kuumakivihieronnan stressiä sulattavat vaikutukset Spa Hot Stone -hoidossa.

Tunnetko olosi kireäksi, kiireiseksi tai kuormittuneeksi?

Kärsitkö stressiperäisestä päänsärystä tai epämääräisestä väsymyksestä?

Kaipaatko hetken omaa, rentouttavaa aikaa ja tilaa?

Vietä kiireetön hetki
Spa Hot Stone -hemmotteluhoidossa

Spa Hot Stone -hoito on kokonaisvaltaisen energisoiva elämys, joka tuntuu lempeältä, miellyttävältä ja 100 % kivuttomalta. Hoito huoltaa sekä kehoa että mieltä ja sulattaa lempeästi pois stressin koko kehosta.

Spa Hot Stone-hoito alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä

Hoidon alkaessa saat pukuhuoneessa yllesi pehmoisen kylpytakin ja jalkaasi lämpimät tohvelit. Ennen kuin kutsun sinut nousemaan mukavalle hoitopöydälle, istut hetkeksi nauttimaan lämpimän veden ihmeitä tekevästä vaikutuksesta kiireettömään, aromaattiseen jalkakylpyyn. Hoidon aikaista tuoksumaailmaa sävyttävät luonnolliset sitruksen ja havun tuoksut, jotka houkuttelevat kiireisen mielen rauhoittumaan.

Hemmottelevan jalkakylvyn jälkeen kuumakivihieronta aloitetaan jalkapohjista. Hoidossa käytettävät kivet lämmitetään 50–55-asteisiksi, jolloin ne tuntuvat keholla erityisen pehmeiltä ja miellyttäviltä. Samettisen sileitä kiviä liikutetaan keholla kitkatta, jolloin ne hierovat lempeästi lihaksia ja luovuttavat omaa lämpöään kehoon. Kivien lämpö nopeuttaa lihaksen lämpenemistä, jolloin hieronta vaikuttaa erittäin tehokkaasti syvällä lihaksessa.

Kuumakivet tuntuvat keholla erityisen pehmeiltä ja miellyttäviltä.
Koe kuumakivihieronnan stressiä sulattavat vaikutukset Spa Hot Stone -hoidossa.

Hoidossa käsitellään kokonaisvaltaisesti ja kiireettä koko keho alkaen jalkapohjista. Voit sulkea silmät, nauttia olostasi ja viettää rauhassa aikaa ajatuksiesi kanssa. Tunnet lihas lihakselta, kuinka kiire ja jännitys sulavat pois ja mieli rauhoittuu. Hoito päättyy kallonpohjan ja hiuspohjan käsittelyyn käsin, jolla viimeistellään maksimaalinen rentoutus.

Anna keholle ja mielelle mahdollisuus palautua

Tietty määrä stressiä kuuluu elämään. Jos stressioireet rasittavat arkea toistuvasti, on aika osoittaa itselleen myötätuntoa ja ottaa aikaa rentoutumiselle. Kuumakivihieronnalla voidaan

  • lievittää ja laukaista lihasjännitystä
  • vilkastuttaa nestekiertoa
  • laajentaa veri- ja lymfasuonistoa
  • parantaa sidekudoksen venyvyyttä
  • lievittää stressin oireita
  • rentouttaa tehokkaasti kehoa ja mieltä.

Kesto ja hinta

Spa Hot Stone
79 90 min
  •